martes, 28 de abril de 2015

ÈXIT DEL PRIMER PETIT FESTIVAL

Públic de totes les edats anà passant per la pista annexa del Pavelló Poliesportiu en un moment o altre de la vesprada de dissabte per gaudir de l'ambient distés i relaxat de la primera edició del Petit Festival. En una marathó musical, durant 7 hores d´actuacions un públic transversal i vingut d'arreu de la comarca va poder disfrutar d'una oferta musical de primer nivell: El niño de la Hipoteca, Pedro Chillón o Pepet i Marieta gaudeixen d'un públic fidel a Benicarló i comarca. D'altra banda, noms com els d'Abuení, Oscárboles el Cantautónomo o l'argentí Fede Comín comencen a fer-se un espai propi en el món de la cançó.
El Petit Festival també volia fixar la mirada en els músics de la terra, de manera que dalt de l'escenari hi hagué la presència de músics benicarlandos que acompanyaren els caps de cartell: músics com Dani Tejedor, cor i ànima del Petit Festival; Antonio Ruiz, que l'acompanyà en alguns moments de l'espectacle a la guitarra i al violí , o Carlos Manzanares.
L'organització del Festival agraïa el recolzament de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Benicarló en paraules del seu president, Franjo Tejedor: “Volem agrair a la regidora i als tècnics tot el suport que ens han donat des del mateix moment en què els plantejàrem la proposta d'un festival de cançó d'autor aquí a Benicarló. Crec que el Petit Festival ompli un buit enorme en la nostra agenda musical i vist l'èxit de públic ara és hora d´avaluar-ne resultats i plantejar-nos la continuïtat del Festival”.






No hay comentarios:

Publicar un comentario